El PP lamenta que la plaça del Rei passarà a dir-se de l'U d'Octubre


Temes relacionats

La plaça del Rei passarà a dir-se plaça de l'U d'Octubre ( 9/mai/18)

El ple acorda requerir a Foment que comenci les obres per reduir l'impacte acústic a Mas Gener (19/mar/18)


  • Comparteix:

El portaveu del PP, Álvaro Benejam

El portaveu del PP, Álvaro Benejam

El PP ha carregat contra l'alcaldessa, Mercè Conesa, després que s'hagi conegut que el ple d'aquest mes aprovarà el canvi de nom de la plaça del Rei, que passarà a dir-se plaça de l'U d'Octubre. El partit considera que Conesa s'ha convertit en 'la cap de l'independentisme més radical' i que és un 'perill real per a la pau social' de Sant Cugat. Els populars lamenten 'les polítiques sectàries' de l'alcaldessa, que provoquen 'la divisió entre els santcugatencs'.

El partit ha recordat accions de l'Ajuntament com la instal·lació d'estelades a l'entorn públic o de la pancarta 'Llibertat Presos Polítics'. El portaveu del partit, Álvaro Benejam, considera que Conesa no governa per a tots els veïns de la ciutat.

El PDeCAT-Demòcrates, la CUP-PC i ERC-MES donaran llum verda al ple, que tindrà lloc el dia 21, a un canvi al nomenclàtor que suposarà el canvi de nom de la plaça del Rei per de l'U d'Octubre.

Soroll a Mas Gener
El PP ha instat l'equip de govern a promoure un conveni amb el ministeri de Foment perquè s'iniciï la instal·lació de pantalles acústiques a l'AP7 i la B30, al pas per Mas Gener. Com a exemple per demostrar la viabilitat de la iniciativa, el partit recorda que l'Ajuntament va assumir inicialment el cost de les obres de construcció de l'escola La Mirada, que després seria retornat per la Generalitat. El PP diu que 'no s'explica la falta d'iniciativa' de l'Ajuntament per posar solució a aquesta reivindicació veïnal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.