Valldoreix celebra una doble sessió de la junta de veïns amb la presentació de l'informe del Síndic


  • Comparteix:

La junta de veïns es reuneix a la Casa de la Vila de Valldoreix

La junta de veïns es reuneix a la Casa de la Vila de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix celebra aquest dijous a les set de la tarda una junta de veïns extraordinària en què el Síndic de Greuges de Sant Cugat presentarà l'informe i la memòria del quart trimestre de l'any passat. A continuació, a partir de dos quarts de vuit, es farà també la sessió ordinària del plenari, que tindrà com a punt més destacat la votació de tres mocions: la CUP-PC vol que l'EMD doni suport als Comitès de Defensa de la República (CDR) i a la resistència civil activa i no violenta; Cs vol facilitar el dret a vot dels ciutadans europeus a les eleccions municipals i europees; per últim, ERC-MES presenta una moció per declarar Valldoreix Vila Antifeixista.

Seguint la voluntat d'acostar-se als districtes, Ramon Palacio presentarà a Valldoreix el seu primer informe com a Síndic de Greuges de la ciutat, en el qual consta l'atenció de 34 ciutadans i l'obertura d'una vintena d'expedients de queixa.

Després d'aquesta sessió extraordinària, la junta de veïns discutirà altres qüestions d'interès com la modificació de la plantilla de personal i de l'Organigrama de l'EMD o la modificació de tres ordenances fiscals reguladores de preus públics. Als precs i preguntes, els grups polítics preguntaran al govern sobre les contribucions especials a la zona de Bobines, sobre l’obertura del CAP a l’agost, sobre les pilones de fusta que delimiten el carril bici amb el trànsit rodat al Camí de la Salut i sobre la climatització dels centres educatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.