La plaça-mirador de Valldoreix s'inaugura amb la vocació de 'dignificar' una de les entrades de la vila


  • Comparteix:

La nova plaça-mirador de Valldoreix, a la rambla de Jacint Verdaguer, que servirà per unir la plaça de l'Estació amb el carrer de l'Església de Sant Cebrià, s'ha inaugurat oficialment aquest divendres. La reforma serveix per actualitzar un espai que el govern considera que és 'una de les entrades principals del territori'.

Les obres van començar a finals de l'any passat amb un pressupost de 85.000 euros. La nova plaça-mirador està enjardinada i presenta nous accessos per salvar el desnivell del pas dels vianants que connecta amb el carrer de l'Església amb una escala-rampa en diagonal.

La presidenta accidental de l'EMD, Susanna Herrada, ha explicat que la intenció és dignificar l'espai.

Susanna Herrada

Estem molt contents perquè això és una de les entrades principals i creiem que s'ha dignificat. Ha quedat una entrada molt digne i hem creat un parc i un mirador que creiem que és molt bo per Valldoreix.


A la façana d'aquest carrer també s'ha intervingut per evitar possibles despreniments amb la col·locació d'una malla de fibra de coco i un sembrat que crea una catifa verda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.