Gossos, Gerard Quintana i Joan Dausà, a Sant Cugat per al concert de suport als 'presos polítics'


Temes relacionats

Free Romeva ja té pàgina web (18/mai/18)

La campanya #FreeRomeva estudia accions internacionals ( 2/mai/18)


  • Comparteix:

Cartell del concert solidari / Foto: Free Romeva

Cartell del concert solidari / Foto: Free Romeva

Gossos, Gerard Quintana i Josep Thió, i Joan Dausà participaran en el concert solidari que organitza la campanya Free Romeva, i que presentaran l'actor Joel Joan i la periodista santcugatenca Marina Romero. La plataforma prepara aquesta nova acció en suport dels 'presos i exiliats polítics' que tindrà lloc aquest divendres al parc de Ramon Barnils, a partir de dos quarts de set de la tarda. En el concert participaran altres artistes com el raper Elgio, Pasquines i Companyia Elèctrica Dharma. Completen el programa propostes de poesia, parlaments i actuacions dels Castellers, els Bastoners i el Tabalers de Sant Cugat entre d'altres sorpreses.

La recaptació de fons es farà amb la venda de menjar en els 'food trucks' i amb donacions directes dels assistents. La membre dels Gausacs i portaveu de Free Romeva, Anna Ibáñez, explica que amb les accions que duen a terme des de la plataforma volen donar suport als 'presos i exiliats polítics'.

Anna Ibáñez

Nosaltres som propers al Raül, però ens concerneixen tots. És una manera de fer el que podem perquè la situació es reverteixi i per fer arribar al Raül i als altres el nostre suport tan directe com puguem.


La jornada començarà a la tarda i s'allargarà fins a la nit amb un programa apte per a tots els públics i gran diversitat de propostes. Abans, aquest dijous, Free Romeva juntament amb Òmnium, l'ANC i l'ADIC Sant Cugat organitzarà el sopar groc a la plaça de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.