Ferran Villaseñor i Ramon Martos opten a encapçalar la nova executiva local del PSC


  • Comparteix:

Els militants renovaran la direcció aquest dissabte, en el segon congrés del PSC de Sant Cugat

Els militants renovaran la direcció aquest dissabte, en el segon congrés del PSC de Sant Cugat

Ferran Villaseñor i Ramon Martos encapçalen les dues candidatures que, a hores d'ara, opten a liderar la nova executiva local del PSC. La nova direcció s'escollirà aquest dissabte, al segon Congrés del partit a Sant Cugat, després que Salvador Gausa hagi anunciat que deixa el càrrec de primer secretari.

El PSC de Sant Cugat escollirà aquest dissabte al segon Congrés local la nova executiva del partit. Fins ara només han manifestat la intenció de presentar-se Ferran Villaseñor i Ramon Martos, tot i que oficialment només s'ha formalitzat, a hores d'ara, la candidatura de Ferran Villaseñor i el seu equip. El primer secretari del partit, Salvador Guasa, ha desmentit que hi hagi cap candidatura de continuïtat i ha insistit que el congrés estarà marcat per la renovació.

Salvador Gausa

En aquest procés no hi ha ningú que es pugui atorgar ni la paraula de continuista ni la de renovador.


Segons el primer secretari, totes dues candidatures mostren molts punts de coincidència, però els seus projectes hauran de ser discutits per la militància durant el congrés. Aquest procés dóna la possibilitat als militants i simpatitzats de poder participar en un procediment democràtic per escollir una nova direcció, que fins ara es troba en funcions. Salvador Gausa explica quin són els passos que s'hauran de seguir per renovar l'executiva local.

Salvador Gausa

Fins les 11:30 del dissabte poden presentar-se i es votarà a la tarda. Per ser escollit s'ha de treure més del 50% dels vots.


A més, Gausa ha manifestat el seu suport a la candidatura que surti escollida per la majoria, després d'haver anunciat a principis de mes que deixava el càrrec per centrar-se en les seves funcions com a regidor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.