Coneix Jordi Puigneró, el nou conseller de Polítiques digitals i Administració Pública


Temes relacionats

Puigneró i Calvet ja són oficialment consellers del Govern de Catalunya ( 2/jun/18)

Coneix la trajectòria del nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet ( 2/jun/18)


  • Comparteix:

El santcugatenc Jordi Puigneró ha pres possessió aquest dissabte com a nou conseller de Polítiques digitals i Administració Pública. Militant del PDeCAT i nascut el 1974, el seu nom va començar a sonar des de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC), agrupació que va presidir a Sant Cugat a partir de 2002. La seva tasca va aconseguir la confiança del llavors alcalde, Lluís Recoder, que el va nomenar cap de gabinet d'Alcaldia un any després.



El 2005 va aconseguir un seient a la sala de plens de l'Ajuntament. Recoder el va nomenar regidor de Relacions Institucionals, Participació i Civisme en substitució del desaparegut Jaume Tubau. En clau de partit, va presidir CDC a Sant Cugat entre 2009 i 2012, des d'on va despuntar impulsant la campanya 'Euroconvergents pel no'.

Posteriorment va assumir les competències de Comunicació, Serveis Interns i Innovació a l'administració local fins al gener de 2011, quan va ser nomenat regidor adjunt a l'alcaldia i de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana i d'Innovació i Comunicació. Aquell mateix any, al juny, es va posar al capdavant de la tinència d'alcaldia de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia.

El 2013 va entrar a l'administració catalana com a director general de Telecomunicacions i Societat del Coneixement de la Generalitat. Fins al final de mandat, va mantenir la regidoria, però no les carteres que ostentava.

Recentment, el santcugatenc ha estat citat a declarar davant la Guàrdia Civil, que l'havia citat per tres delictes relacionats amb la preparació del referèndum de l'1 d'octubre. Puigneró va acollir-se al dret de no declarar perquè diu que la causa està 'judicialitzada'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.