ERC-MES vol crear una taula d'actors econòmics per millorar els parcs empresarials de Sant Cugat


  • Comparteix:

El polígon de Can Sant Joan / Foto: Google Maps

El polígon de Can Sant Joan / Foto: Google Maps

El grup municipal d'ERC-MES portarà al ple de juny una proposta per crear una taula de treball amb els actors econòmics de la ciutat per dissenyar projectes de millora dels parcs empresarials de la ciutat. La moció proposa també, entre d'altres mesures, instar el govern local a constituir un Consell Econòmic i Social de Sant Cugat i a iniciar un Pla de Millora de les Zones Industrials.

El grup republicà assenyala que la taula hauria de treballar en àmbits com la senyalització de les zones industrials, la mobilitat i l'aparcament. El regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor ha explicat a Cugat.cat que la intenció és pactar el redactat final de la moció amb el govern municipal per aconseguir el màxim consens possible, també amb els actors implicats.

Ferran Villaseñor

Estem parlant amb el govern municipal i hi farem un nou redactat. Busquem tres objectius i el primer és que hi hagi un pla director que estableixi una actuació conjunta.


Villaseñor ha afegit que els altres objectius del pla són promocionar el diàleg entre els agents i calendaritzar les actuacions el més aviat possible. També ha remarcat que cal tenir en compte tots els actors que participen als parcs empresarials i ha posat com a exemple la zona taronja de Can Sant Joan, aturada davant les protestes dels treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.