La CUP-PC proposa la creació d'un premi literari de narrativa catalana a Sant Cugat


  • Comparteix:

El grup municipal aposta pel foment de l'escriptura i la lectura a  Sant Cugat / Foto: Flicker

El grup municipal aposta pel foment de l'escriptura i la lectura a Sant Cugat / Foto: Flicker

La CUP-PC insta l'Ajuntament a crear un premi literari de narrativa catalana a Sant Cugat per fomentar l'escriptura i la lectura. El grup municipal presentarà una moció al ple de juny on també demana que el guardó tingui una dotació econòmica. Els cupaires volen que el guardó sigui l'homòleg del Premi de poesia de Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater però en l'àmbit de la narrativa.

El regidor de la CUP-PC Ignasi Bea es mostra satisfet davant la resposta de l'equip de govern, que ha vist amb bons ulls la moció.

Ignasi Bea

Tenim algunes esmenes de l'equip de govern però no van en contra de la moció, senzillament canvia el redactat. En lloc de 'crear' parlen de 'proposar al Consell de Cultura'. Creiem que és bona senyal perquè no esmenen el sentit de la moció sinó com arribar-hi.


La CUP-PC aposta per un premi que, a part de la dotació econòmica, pugui comptar amb la col·laboració d'una editorial que assumeixi la publicació del guardonat. Ara per ara, però, són qüestions que no s'han posat sobre la taula. De moment, demanen, que pugui tirar endavant la moció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.