El consell de barri de Centre Est reclama un pla director de Seguretat per combatre l'incivisme


  • Comparteix:

El consell es reuneix a la Casa de Cultura

El consell es reuneix a la Casa de Cultura

El consell de barri de Centre Est està a l'espera que es reuneixi la junta de seguretat de Sant Cugat per tirar endavant un pla director que ajudi a combatre les situacions d'incivisme que es donen al districte. A la sessió ordinària d'aquest dilluns, els assistents a la reunió de l'òrgan consultiu han lamentat sobretot que a l'avinguda de Cerdanyola es produeixin mals aparcaments que dificulten la circulació.

El president del consell de barri, el regidor d'ERC-MES Ferran Villaseñor, creu que és important posar sobre la taula mesures a la ciutat per combatre aquestes circumstàncies, així com per definir el paper de la Policia Local.

Ferran Villaseñor

Els veïns demanen un pla de seguretat que funcioni. Cal un pla director de seguretat per saber com actuarà la policia local en els propers anys.


A la sessió de l'òrgan participatiu també s'ha debatut sobre les inquietuds dels comerciants del barri del Monestir sobre l'àrea verda d'aparcament. Reclamen tenir els mateixos drets que els veïns de la zona per poder gaudir dels beneficis d'aquest sistema d'estacionament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.