El PSC demana que la comissió del nomenclàtor de Sant Cugat tingui un criteri reglat

Els socialistes ho portaran amb una moció al ple d'aquest juny


  • Comparteix:

L'últim ple va modificar el nom de la plaça del Rei per plaça ú d'octubre

L'últim ple va modificar el nom de la plaça del Rei per plaça ú d'octubre

El PSC demana que Sant Cugat tingui una comissió de nomenclàtor reglada i amb criteris formals. El grup municipal presentarà una moció al ple de juny on reclama que la comissió de nomenclàtor sigui un òrgan col·legiat. Els socialistes volen que el temps que queda de mandat s'elabori el reglament propi de la comissió i ja de cara al proper, que es posi en marxa. També demanen que la comissió no només s'encarregui dels carrers sinó també dels equipaments que encara no tenen nom i els de nova creació.

El portaveu del PSC, Pere Soler, demana que les actuacions de la comissió del nomenclàtor de Sant Cugat quedin reflectides al portal de transparència de l'Ajuntament. Segons el portaveu, actualment els criteris que fa servir la comissió del nomenclàtor estan fets a cop de moció.

Pere Soler

Els criteris de la comissió que tenim ara han vingut a cop de moció o a cop de demanda. Ens sembla bé però creiem que s'han de recollir i determinar com s'ha de fer el nomenclàtor de la ciutat. Nosaltres també hi afegim el nomenclàtor dels nous equipaments.


El grup municipal està obert a propostes i esmenes dels altres partits sempre que no desvirtuï la moció i, sobretot, 'no deixi fora als equipaments', ha afirmat Soler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.