Vuit coses que has de saber de l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny


  • Comparteix:

Després de la primera entrevista al 'Línia Directa' de Cugat.cat com alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha respost al test de preguntes ràpides que li ha proposat la directora del mitjà de comunicació multimèdia, Mònica Lablanca. Són vuit respostes que permeten als veïns i veïns de la ciutat conèixer la vessant més personal de la nova alcaldessa.

ESCOLTA-HO

Quines tres paraules la defineixen?

Compromís, proximitat i ganes d'aprendre.

Li agraden les xarxes socials?

Entenc que hem de tenir en compte les xarxes socials. Hi són i intento tenir espais de desconnexió per després poder-me connectar. Algunes les gestiono personalment i en alguns casos m'ajuden havent-ho consensuat.

Què la va portar a la política?

Va ser sobtat i inesperat. Va ser el compromís i el pensar en transformar des de la política municipal. Aquesta és la convicció que tinc.

Sabem que li agrada molt la muntanya, però quins altres 'hobbies' té?

M'agrada molt cantar i canto en un grup de rock, amb Els incombustibles. Ara no tindré tant temps, però espero trobar els equilibris per poder fer algun assaig de tant en tant.

D'on li ve aquesta afició?

Aquesta afició ve del meu pare. Des de ben petita cantàvem, en aquest cas no rock, sinó havaneres. Quan a l'estiu fem la trobada familiar i amb amics sempre cantem.

Té cotxe? Condueix habitualment?

Tinc cotxe però l'utilitzo poc per la ciutat, m'agrada desplaçar-me amb bicicleta. Sant Cugat és una ciutat que permet els desplaçaments amb bicicleta. Hem de millorar la xarxa de connexió de carrils bici, però déu-n'hi-do el que s'ha avançat en aquest sentit. Sempre que puc, a no ser que plogui o hagi d'anar al Consell Comarcal, intento utilitzar la bicicleta per anar als llocs i fins i tot per comprar.

És de les persones que veu el got mig ple o mig buit?

Jo sempre el veig gairebé ple a vessar, de mena sóc molt positiva i amb l'edat he après a ser positiva i a tocar de peus a terra i ser realista. Això no vol dir que sigui perfecte, tinc ganes d'aprendre i jo vinculo les ganes d'aprendre a poder equilibrar allò amb el que he de millorar.

Com es podran posar en contacte amb vostè els veïns i veïnes?

Tindran moltes maneres, moltes vies de comunicació per poder establir aquest contacte amb l'alcaldessa. El primer contacte serà que faré molt carrer, més enllà de reunir-me amb les entitats veïnals i el teixit associatiu, cultural i esportiu, amb veïns de manera individual, jo faré molt carrer i aquí és on es pot tenir aquest primer contacte amb l'alcaldessa. També buscarem altres mecanismes perquè quan no arribi al carrer tohom ho pugui fer de forma tranquil·la. Per mi és més important donar la resposta que la via d'entrada. Jo voldré ser l'alcaldessa que dóna resposta ràpid i d'una forma el més analitzada possible. No podré acontentar tothom, això ho tinc molt clar, però els veïns i les veïnes sempre mereixen tenir una resposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.