Àngels Ponsa, nova directora general de Cooperació Cultural de la Generalitat


Temes relacionats

Joana Barbany, nova directora general de Societat Digital (12/jun/18)

Àngels Ponsa entra de nou com a diputada al Parlament després de la renúncia de Neus Munté (16/gen/17)


  • Comparteix:

Àngels Ponsa ha estat diputada al Parlament en tres legislatures i regidora de l'Ajuntament durant vuit anys

Àngels Ponsa ha estat diputada al Parlament en tres legislatures i regidora de l'Ajuntament durant vuit anys

La Generalitat ha designat aquest dimarts la santcugatenca Àngels Ponsa nova directora general de Cooperació Cultural. Ponsa, exregidora de l'Ajuntament i exdiputada al Parlament, actualment era coordinadora de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona.

La santcugatenca s'ha mostrat 'agraïda' i 'honorada' de treballar per primera vegada 'al servei del país'. Un càrrec del departament de Cultura que Ponsa ha assegurat que està 'molt vinculat' al territori.

Àngels Ponsa

És una direcció general molt vinculada a la cultura en el territori, amb molta connexió amb tota la cultura viva que es fa arreu del país.


Ponsa va ser regidora durant vuit anys a l'Ajuntament, etapa on va assumir la tinència d'alcaldia de Serveis Personals. Com a diputada a la Generalitat va ocupar acta el 2011 en substitució de Jordi Cuminal; el 2013 en substitució de l'exconseller i exalcalde santcugatenc Lluís Recoder i el 2017 en el lloc de l'exconsellera Neus Munté.

Àngels Ponsa és llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona (UB). Postgrau en Gestió Administració de Sistema Educatiu per l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en Gestió Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha estat coordinadora de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona en dues etapes, entre gener del 2016 i gener del 2017 i entre gener i juny d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.