Recupera el torn de l'audiència pública del ple de juny

La seguretat, la vida nocturna de Sant Cugat i l'ensenyament, sobre la taula


  • Comparteix:

El públic ha dit la seva al ple

El públic ha dit la seva al ple

La seguretat a la ciutat, la normativa de terrasses, la vida nocturna a Sant Cugat i les demandes per crear una nova escola pública a la ciutat són alguns dels temes posats sobre la taula al torn de l'audiència pública del ple de juny. Es tracta d'un punt on es dóna l'oportunitat al veïnat d'interpel·lar els regidors i l'equip de govern i que té lloc a les vuit del vespre a cada sessió plenària.

ESCOLTA-HO

- Preocupació per un repunt de robatoris a domicilis al passeig dels Pollancres. Intervé en nom del veïnat Alfredo Cernuda (00'30'') i li respon la tinenta d'alcalde de Seguretat, Cristina Paraira (10'00''). Finalment ha intervingut l'alcaldessa, Carmela Fortuny (16'00''), que ha emplaçat els afectats a mantenir una reunió. També ha dit la seva el portaveu del PP, Álvaro Benejam (18'20'').

- Normativa de terrasses, el compliment dels horaris dels concerts i activitats a la Festa Major i el 'Va parir tour'. Intervé la membre de l'Associació de Veïns Centre Maria Ángela Palacio (20'50''). Li respon la tinenta d'alcalde de Seguretat i Entorn Urbà, Cristina Paraira (24'45'').

- La tretzena escola pública de Sant Cugat. Pren la paraula Rosa Carles (29'00'') en nom d'una cinquantena de famílies. La rèplica per part de l'equip de govern la fa la regidora d'Educació, Esther Salat (33'35''). També intervé l'alcaldessa (40'00'').

- Debat sobre les pensions. El membre de la Plataforma de Pensionistes i Jubilats de Sant Cugat Juan Merino (41'00'') celebra que Sant Cugat disposarà d'una oficina del pensionista. Li respon l'alcaldessa (42'20'').

- Comença la campanya de prevenció d'incendis. El veí de Can Barata Paco Ruiz (44'00'') reclama estar alerta per prevenir focs.

- Altres robatoris a Sant Cugat. Reclama més seguretat a la ciutat Maria Àngels Cuadras (46'00'').



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.