Vistiplau del ple a les bonificacions en el lloguer d'instal·lacions per als campus dels clubs adherits a 'Ethics4Sports'


Temes relacionats

La gratuïtat de les instal·lacions per als campus dels clubs adherits a 'Ethics4Sports' s'activarà a l'estiu ( 2/mar/18)

El ple referma la gratuïtat de les instal·lacions per als campus dels clubs adherits a l'Ethics4Sports (19/feb/18)


  • Comparteix:

Imatge del pavelló de la Guinardera

Imatge del pavelló de la Guinardera

El ple municipal ha aprovat aquest dilluns les bonificacions, i fins i tot la gratuïtat, en el lloguer d'instal·lacions esportives per als campus dels clubs adherits al programa 'Ethics4Sports'. La sessió ha donat llum verda a la modificació dels preus públics per a la prestació de serveis en les instal·lacions esportives que incorpora aquestes bonificacions, tot i que bona part dels grups de l'oposició han demanat que s'estenguin a altres entitats no adherides al programa.

ESCOLTA-HO

El regidor d'Economia i Hisenda, Carles Brugarolas, ha explicat que aquestes bonificacions s'aplicaran amb una graduació en funció de diversos criteris.

Carles Brugarolas

Que es pugui fer una graduació d'aquesta bonificació en funció de l'assistència, la implicació i les dades aportades. Sempre amb un informe tècnic.


La modificació ha tingut el suport de l'equip de govern, ERC-MES, el PP i el regidor no adscrit Xavier Cortés. La resta de grups s'ha abstingut, bona part d'ells moguts per la petició que aquestes bonificacions s'estenguin també a clubs i entitats no adherides al programa. El regidor de la CUP-PC, Ignasi Bea, és una de les veus que ha demanat aquesta ampliació.

Ignasi Bea

Nosaltres no estem en contra d'aquesta bonificació però creiem que s'hauria d'estendre a més enllà d'aquest projecte concret.


Com a resposta, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha recordat que el programa és obert a tothom i que per beneficiar-se de les bonificacions cal també demostrar implicació amb el programa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.