Les ubicacions de les activitats de Festa Major protagonitzen els precs i preguntes del ple


  • Comparteix:

El punt ha tancat el ple municipal / Foto: Localpres

El punt ha tancat el ple municipal / Foto: Localpres

Activitats de Festa Major com la fira i la Festa Major Alternativa han estat alguns dels temes que s'han tractat durant la sessió de precs i preguntes del ple de juny. També hi ha hagut espai per parlar del Pla de Millora del Monestir, el nou sistema d'accés en vehicle al centre i els problemes estructurals d'una promoció de Promusa al carrer de Carrasco i Formiguera. Ha estat el darrer punt del ple municipal.

ESCOLTA-HO

1.- Álvaro Benejam (PP) demana que es compleixi el torn rotatori en les activitats de la FMA al parc de l'Scalextric de cara a l'any vinent. També assenyala que a l'organització hi participen els CDR i el col·lectiu Arran. Remarca que és molt estrany que aquests col·lectius ataquen seus de partits i no se'ls pot demanar responsabilitats perquè no tenen NIF ni estan inscrites al registre d'entitats.

Carmela Fortuny assenyala que s'ha escollit l'espai després d'una anàlisi tècnica i que es prenen les mesures perquè hi hagi el mínim impacte. Sobre el programa de Festa Major, assegura que ja se li ha explicat a l'assessor, però que s'ampliarà més informació més endavant.

2.- Èric Gómez (ERC-MES) demana si FGC ha donat resposta a la demanda d'ampliar els horaris d'FGC per Festa Major.

Cristina Paraira assegura que no té resposta i que ha insistit per correu electrònic aquest dilluns al matí.

3.- Aldo Ciprian (Cs) alerta que la fira de Festa Major també genera molèsties i si es podria fer rotatòria.

Cristina Paraira li respon que ho valoraran, però que cal seleccionar un bon emplaçament que quedi prop del centre. També assenyala que enguany s'ha seleccionat millor els firaires.

4.- Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA) assenyala que el control d'entrada de vehicles de la plaça de Pere San no funciona i demana com una valoració de com està anant el sistema. També demana si fer gratuïtes les zones blaves i verdes per Festa Major és més sostenible.

Paraira assenyala que buscarà més informació. Sobre l'aparcament, remarca que és una suspensió de la sostenibilitat, tot i que afegeix que només deixarà de funcionar el dissabte.

5.- Ferran Villaseñor (ERC-MES) assenyala que hi ha un endarreriment de les obres de l'avinguda de Cerdanyola i vol saber si les obres del Pla de Millora del Monestir sí que segueixen en marxa. També demana sobre els treballs de la promoció de Promusa del carrer de Carrasco i Formiguera que calia arreglar i vol més informació sobre l'estat.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Joan Puigdomènech, admet que hi ha hagut algunes dificultats i preveu que el projecte arribarà la setmana que ve i que amb aquest text es podrà avançar. Sobre l'altra pregunta, assenyala que tenen un expedient obert per intentar detectar les afectacions i estan a l'espera d'unes reparacions després d'haver-ho treballat amb un arquitecte. Posa un termini d'una setmana o dues per tenir el projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.