Tres santcugatencs entren a formar part del Consell Nacional de Catalunya en Comú


  • Comparteix:

Són Ramon Gutiérrez, Josep Maria Balcells i Gabriel Jover

Són Ramon Gutiérrez, Josep Maria Balcells i Gabriel Jover

Sant Cugat incrementa la seva presència al Consell Nacional de Catalunya en Comú que ha renovat la representació als òrgans del partit. El portaveu d'ICV-EUiA a l'ajuntament, Ramon Gutiérrez, i Gabriel Jover s'hi incorporen al costat de Josep Maria Balcells, que fins ara era l'únic santcugatenc. Amb aquestes votacions la formació també ha elegit Xavier Domènech i Ada Colau coordinadors nacionals amb el 64% dels vots.

3.260 dels 9.088 inscrits verificats i amb dret a vot han participat a la votació del Consell Nacional. D'aquests, un 64% han votat la candidatura Construïm en Comú, encapçalada per Xavier Domènech i Ada Colau; un 22% a Comuns Federalistes i un 14% a Desbordem, candidatura amb la qual s'ha presentat Jover. Josep Maria Balcells ha estat elegit per la llista de Construïm en Comú.

El Consell Nacional està format per 116 membres elegits en llistes nacionals i 74, en territorials. Del Vallès Occidental s'elegien vuit membres, un dels quals ha estat Ramon Gutiérrez.

Ramon Gutiérrez

Per l'agrupació local significa tenir més ulls i més orelles als òrgans nacionals i això és positiu pel desplegament de l'agrupació local. El fet de tenir tres persones a la direcció nacional del partit fa que aquesta feina es pugui desenvolupar d'una forma més reforçada.


En aquestes votacions també s'ha decidit l'Executiva Nacional, la Comissió de Comptes i la Comissió de Garanties



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.