CiU reivindica la construcció del Quart Cinturó amb un acte al costat de la B-30


  • Comparteix:

Els representants de CiU han reperatit informació entre els conductors sobre la necessitat d'aquesta infraestructura

Els representants de CiU han reperatit informació entre els conductors sobre la necessitat d'aquesta infraestructura

Una vintena de membres de CiU dels dos Vallès s'han concentrat a l'Hotel Bellaterra, al costat de la B-30, per reivindicar la construcció del Quart Cinturó, més enllà del primer tram entre Abrera i Terrassa. Els representants de la federació nacionalista han repartit informació als conductors per denunciar el col·lapse que pateix aquesta via i reclamar un cinturó viari alternatiu.

La polèmica per la construcció del Quart Cinturó continua sobre la taula. Després que el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, anunciés fa unes setmanes que aquesta infraestructura es limitarà, per ara, al seu primer tram entre els municipis d'Abrera i Terrassa, des de la federació nacionalista continuen reivindicant la necessitat d'aquesta via.

L'alcalde de Sant Cugat i parlamentari de CiU, Lluís Recoder, ha remarcat que l'AP-7 i el seu lateral, la B-30, estan totalment col·lapsats i es fa imprescindible una nova infraestructura viària.

Lluís Recoder

Ho fem al costat de la B-30 per evidenciar la situació de col·lapse en que es troba aquesta infraestructura, una situació que fa necessària la construcció del quart cinturó.


Recoder ha manifestat la necessitat de potenciar de forma paral·lela un cinturó ferroviari i ha qualificat d'impensable' la proposta del govern català d'aprofitar l'actual xarxa viària de la comarca per resoldre aquest problema. Segons l'alcalde, es tracta de carreteres que actualment ja estan saturades.

Lluís Recoder

Les carreteres de la comarca ja estan saturades, i voler convertir això en un quart cinturó em sembla impensable. El més normal és que es faci un quart cinturó ben fet.


Des de CiU han manifestat la seva voluntat de continuar promovent accions per reivindicar aquesta infraestructrura viària, tal i com han fet fins aquest moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.