La CUP i Procés Constituent revaliden el pacte de cara a les eleccions municipals


Temes relacionats

Dimitri Defranc passarà a ser regidor no adscrit ( 5/set/16)

La CUP-PC, decebuda i enfadada per 'la usurpació' de l'acta de regidor de Dimitri Defranc ( 5/set/16)


  • Comparteix:

Foto de família de les formacions / Foto: CUP

Foto de família de les formacions / Foto: CUP

La CUP i Procés Constituent (PC) reeditaran el pacte electoral del 2015 a les eleccions de l'any vinent. Les formacions assenyalen que valoren el 'potencial transformador' i esperen millorar els resultats electorals, en què van obtenir quatre regidors. La candidatura ha comptat amb el suport dels simpatitzants, aquest dijous, en un acte de presentació a la creu de terme dels Jardins del Paga-li Joan, on s'han fet una foto de família.

La portaveu de la CUP, Núria Gibert, ha dit que després de l'estiu treballaran el programa electoral. Un conjunt de propostes que apostaran pels pressupostos 'alternatius', per treballar amb la mirada de gènere i per la independència. Gibert exposa que la CUP continuarà lluitant per ser una força transformadora.

Núria Gibert

Moltes gràcies per ser-hi. L'aposta que tenim aquest any serà molt potent i potser, la força guanyadora.


En un comunicat previ, PC ha fet una crida a fer 'una demostració de força' per 'demostrar i convèncer' la població que existeix una alternativa a la 'ciutat aparador excloent'. La formació destaca que la ciutat viu una triple emergència: ètica, material i democràtica. Per això demana superar la impunitat i la corrupció, lluitar contra la precarietat i construir un projecte per a contribuir a la creació d'una república catalana.

En l'acte d'aquest dijous, el membre de PC Antonio Ontañón s'ha mostrat esperançat que la candidatura superi els quatre regidors actuals.

Antonio Ontañón

Molts de nosaltres no teníem experiència municipal. Anem a totes i a veure si al maig superem el que tenim.


Les dues forces han valorat l'aliança electoral i el seu desenvolupament en aquests tres anys, tot i la sortida del grup municipal del membre de PC, Dimitri Defranc, ara regidor no adscrit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.