Cs porta al ple les reivindicacions i el reconeixement de la tasca dels venedors no sedentaris


  • Comparteix:

Les millores anirien destinades, sobretot, al mercat setmanal dels dijous

Les millores anirien destinades, sobretot, al mercat setmanal dels dijous

Cs proposarà al ple de dilluns que ve que l'Ajuntament reconegui la tasca 'dinamitzadora' dels venedors no sedentaris amb la creació d'una taula de treball amb representants del sector i del consistori per abordar les problemàtiques i possibles millores d'aquest tipus de mercats. El partit taronja presenta una moció que pretén ser 'transversal' amb l'objectiu de millorar les condicions dels marxants abans de l'aprovació de les ordenances fiscals de l'any que ve.

El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, ha explicat algunes de les reivindicacions que els han traslladat els paradistes i marxants del mercadet setmanal dels dijous.

Aldo Ciprian

Problemes de seguretat, amb els serveis públics per als comerciants, etc. Hi ha una sèrie de coses a les quals podríem donar solucions molt ràpides amb una taula rodona. També s'han queixat de la manca d'aparcaments al centre.


El text també insta la Generalitat a la creació d'un grup de treball permanent amb representants polítics i del sector per fer front a les seves reivindicacions i problemàtiques. Si la moció s'aprova, també s'haurà d'informar a l'Associació Empresarial de Marxants de Catalunya (AEMCA), als propietaris de llicències de venda no sedentària i als paradistes registrats al municipi dels acords assolits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.