L'Incasòl cedeix uns terrenys a l'Ajuntament per completar el carril bici de Can Sant Joan


  • Comparteix:

Vista aèria de Can Sant Joan / Foto: Google Maps

Vista aèria de Can Sant Joan / Foto: Google Maps

L'Institut Català del Sòl (Incasòl) ha cedit uns terrenys de Can Sant Joan a l'Ajuntament perquè pugui completar el carril bici que ha de millorar la connexió entre el nucli urbà i el parc empresarial. Es tracta d'un terreny que es troba en el tram que uneix la rotonda del Lidl amb la d'HP i l'escola Thau. Les obres d'aquesta infraestructura es van adjudicar a Gestión Ingeniería y Construcción de la Costa Dorada, estan pressupostades en 660.000 euros i està previst que acabin a finals d'aquest any.

ESCOLTA-HO

La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, ha explicat els detalls de l'acord.

Cristina Paraira

Per poder fer les obres, hi havia un porció d'una de les rotondes que ens la cedeix l'Incasòl. Aquesta cessió ha de quedar registrada pel ple.


Aquest 2018 es construiran 12 quilòmetres de carril bici als carrers principals de Can Sant Joan, que connectaran tota la zona amb l'estació de FGC i amb la resta de la ciutat, a través de les obres que es faran als ponts que travessen l'AP-7.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.