L'Ajuntament crearà una taula de treball amb marxants per abordar les problemàtiques del sector


  • Comparteix:

Imatge del mercadet dels dijous

Imatge del mercadet dels dijous

Els marxants tindran amb l'Ajuntament una taula de treball per abordar les seves problemàtiques i reivindicacions a Sant Cugat. L'objectiu és, a més, valorar noves formes de promoció dels mercats municipals de venda no sedentària. Els resultats d'aquest treball conjunt es presentaran en audiència pública abans de l'aprovació de les ordenances fiscals del 2019, amb la intenció d'estudiar si es pot aplicar una reducció del cost de les taxes i tributs per aquest sector. La mesura és fruit d'una moció de Cs i el PP aprovada aquest dilluns al ple amb el suport també del PSC i el regidor no adscrit Dimitri Defranc. La resta de grups s'han abstingut en considerar que la moció té algunes mancances o inconcrecions, tot i compartir l'esperit dels acords.

ESCOLTA-HO

CONSULTA LA MOCIÓ



El portaveu de Cs, Aldo Ciprian, ha desgranat algunes de les qüestions que aquesta taula de treball vol posar solució.

Aldo Ciprian

Parlem d'una taula de trobada on es pugui definiri calendaris, pagaments, lavabos, la gestió d'espais, aparcaments. Necessitats que estan a la mà de l'Ajuntament.


Els grups del PDeCAT-Demòcrates, la CUP-PC, ERC-MES, ICV-EUiA i el regidor no adscrit Xavier Cortés s'han abstingut en la votació. La regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha qualificat la proposta de 'poc realista' amb la realitat de Sant Cugat, on els mercats i fires són un puntal de les polítiques de comerç del consistori.

Mayte Pérez

Aquesta moció no és realista amb la realitat de Sant Cugat. A altres ciutats on s'ha presentat calen aquestes mesures. No és el cas de la nostra ciutat.


La moció també acorda reconèixer la tasca del sector i instar la Generalitat a crear un grup de treball permanent amb els representants dels marxants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.