El PP suspèn l'equip de govern de Sant Cugat i lamenta la incursió del procés en la política local


Temes relacionats

El PDeCAT-Demòcrates tanca el curs satisfet amb la feina feta i amb l'objectiu de revalidar l'alcaldia (30/jul/18)

La cinquena remodelació del cartipàs redueix a quatre les tinències d'alcaldia (15/jun/18)


  • Comparteix:

Àlvaro Benejam, portaveu del PP / Foto: Localpres

Àlvaro Benejam, portaveu del PP / Foto: Localpres

El PP acomiada el curs polític traient targeta vermella a l'equip de govern. Els populars consideren que la gestió del PDeCAT-Demòcrates no ha atès les necessitats reals dels ciutadans i que ha deixat de banda les obligacions al capdavant de l'Ajuntament. El portaveu del grup municipal i president del partit, Álvaro Benejam, ha criticat que el govern s'hagi centrat en el que considera un 'fals procés d'independència' i que no hagi dedicat els esforços a mantenir els carrers i millorar la seguretat, entre d'altres.

Benejam també ha acusat l'executiu local de 'contaminar' la ciutat. El popular ha lamentat que alguns col·lectius 'campin per la ciutat incomplint les ordenances municipals penjant llaços grocs amb tota la impunitat del món'.

Álvaro Benejam

Lamentem que l'Ajuntament estigui en aquesta línia, deixant que la política externa al municipi, la política supramunicipal, influeixi molt a la política municipal i doni com a resultat un suspens en totes les altres qüestions que són les que ha de complir un equip de govern municipal.


En matèria de seguretat, els populars consideren que l'Ajuntament no vetlla perquè els Mossos d'Esquadra i la Policia Local tinguin l'equipament i el personal suficient per donar resposta a 'la intensitat que té ara mateix la delinqüència a Sant Cugat, sobretot en robatoris a domicilis'. Benejam també ha carregat contra la remodelació del cartipàs arran de la marxa de Calvet i Conesa.

Álvaro Benejam

Ha provocat un 'follón'. Hi ha un descontrol a l'equip de govern que intenta dissimular amb comunicació i fent veure que fa coses, però moltes coses no es fan. Els canvis que s'han fet en urbanisme no han afavorit en res a que la planificació urbanística de la ciutat millori.


De cara al proper curs polític la formació engegarà motors preparant el programa electoral que vol tenir enllestit a finals d'octubre per poder explicar als santcugatencs quina és la seva previsió i 'els seus desitjos' a partir del juny del 2019. Una proposta, que segons Benejam, inclourà un paquet de mesures perquè 'la ciutat funcioni bé' i sense qüestions que 'no tinguin res a veure amb Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.