ICV demana la dimissió de Cortés perquè no resol els problemes dels districtes


  • Comparteix:

Els ecosocialistes consideren que Cortés només 'para l'orella' i 'passa la pilota'

Els ecosocialistes consideren que Cortés només 'para l'orella' i 'passa la pilota'

ICV-EA demana la dimissió del regidor de Descentralització, Xavier Cortés, perquè consideren que no compleix les seves funcions de dinamitzar la participació als districtes. Els ecosocialistes asseguren que Cortés no resol els problemes que li plantegen els veïns, i es limita a 'parar l'orella' i 'passar la pilota'.

No és la primera vegada que ICV demana el relleu en el càrrec del regidor de Descentralització. Ja ho va fer abans de l'estiu, quan diverses associacions de veïns van abandonar les sessions plenàries dels Consells de districte per denunciar la seva 'inoperància' i la manca de mecanismes reals de participació.

Ara, i després de l'últim ple del Consell de districte de Mira-sol, el portaveu d'ICV, Xavier Boix, insisteix en què Cortés no compleix les seves funcions de dinamitzar la participació als districtes i es limita a 'parar l'orella' i 'llançar pilotes fora'.

Xavier Boix

Xavier Cortés para l'orella i passa la pilota, però els problemes no es resolen i s'arrosseguen en cada consell de districte. Això és indignant pels veïns.


Segons Boix, el regidor de Descentralització no respon les preguntes dels representants veïnals, la qual cosa provoca que les seves reivindicacions apareguin cada tres mesos als consells de districte i no s'acabin de resoldre mai.

A més, des d'ICV consideren que Xavier Cortés no compleix amb les seves responsabilitats com a regidor de Descentralització, ja que no assisteix a totes les reunions dels grups de treball.

Xavier Boix

El regidor de Descentralització està obligat a anar a tots els grups de treball, i ell no ho fa. Té dedicació exclusiva i no compleix.


Boix considera que el regidor de Descentralització hauria de ser el motor que dinamitzi la participació dels veïns als districtes, i assegura que Xavier Cortés no compleix aquesta funció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.