La CUP-PC suspèn el govern en matèria d'habitatge en la valoració del curs polític


Temes relacionats

Cs lamenta que s'hagin perdut 'diners i hores' en debats 'sense contigut municipal' ( 1/ago/18)

El PDeCAT-Demòcrates tanca el curs satisfet amb la feina feta i amb l'objectiu de revalidar l'alcaldia (30/jul/18)


  • Comparteix:

Simpatitzants i militants dels grups que configuren la CUP-PC

Simpatitzants i militants dels grups que configuren la CUP-PC

La CUP-PC critica que l'equip de govern no hagi desenvolupat el Pla Local d'Habitatge durant aquest curs polític i el titlla de representar una 'política de gestos' i no de fets. Es tracta d'un dels temes que més preocupen els cupaires i que consideren que hauria de ser una prioritat per a la ciutat. En una entrevista a Cugat.cat, la portaveu del grup municipal, Núria Gibert, també ha lamentat que els repetits canvis al cartipàs municipal s'han fet notar a carteres com la de Cultura i Urbanisme, ja que els canvis de titulars d'aquestes àrees poden afectar els projectes que s'estaven desenvolupant.

Els cupaires creuen que la campanya de les eleccions municipals que tindran lloc el maig de l'any que ve tindrà com a tema central l'habitatge. Gibert considera que cal materialitzar amb fets els compromisos municipals.

Núria Gibert

Suspendria l'equip de govern quant a habitatge. La situació és molt greu i s'ha de posar com a prioritat.


Pel que fa al funcionament de l'equip de govern, Gibert ha criticat 'les portes giratòries' que han suposat canvis al govern i que han afectat projectes de ciutat, sobretot, a les àrees de Cultura que abans gestionava l'alcaldessa i ara Sílvia Solanellas) i la d'Urbanisme (abans amb el conseller Damià Calvet i ara amb el tinent d'alcalde Joan Puigdomènech). Gibert també ha criticat el pacte de govern que es va fer entre el PDeCAT-Demòcrates i el PSC.

Núria Gibert

El pacte entre el PDeCAT i el PSC no ha aportat massa, només ha reforçat les majories i ha generat un càrrec de confiança.


Núria Gibert no descarta tornar a ser alcaldable de la CUP-PC de cara a les eleccions municipals, però ho hauran de concretar les formacions de la coalició. Es tracta d'uns comicis on els antisistema tornaran a posar sobre la taula una proposta per combatre les desigualtats a Sant Cugat, per vetllar pels drets socials, per garantir l'accés l'habitatge i les escoles bressol. Gibert és optimista pel que fa a trencar amb més de tres dècades de governs de CiU, Convergència i el PDeCAT.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.