ERC-MES lamenta la 'incapacitat' del govern de complir acords per fer una 'ciutat per a tothom'


  • Comparteix:

Els tres regidors d'ERC-MES al ple / Foto: Localpres

Els tres regidors d'ERC-MES al ple / Foto: Localpres

ERC-MES considera 'esgotat' el projecte polític de l'equip de govern i critica la seva 'incapacitat' per resoldre tant problemes immediats com de futur. La coalició republicana també lamenta l'incompliment d'acords del plenari i la 'imatge de desgovern' que donen 'els canvis constants' al cartipàs. El grup municipal prioritza per al darrer any de mandat l'habitatge, la seguretat i la mobilitat per fer una 'ciutat per a tothom' que no 'expulsi les persones'.

La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha assegurat que el projecte de l'equip de govern està 'esgotat'.

Mireia Ingla

Aquest govern té una incapacitat que s'està veient any rere any per resoldre els problemes immediats, però el que és més preocupant és que no té projecte de futur, és un projecte esgotat.


Ingla ha posat sobre la taula el 'desgovern' que han provocat tant els canvis al cartipàs 'per fascicles' com l'acord i la suspensió del pacte amb el PSC, que es va trencar definitivament a principis d'aquest any. La portaveu republicana també critica l'incompliment de molts dels acords a què ha arribat el ple.

Mireia Ingla

Ha estat un curs polític molt mogut, un ball de cadires. Això ho lliguem amb molts temes i acords que no es compleixen i estan al calaix.


ERC-MES explica que seguirà apostant per fer 'polítiques alternatives' des d'una oposició 'constructiva i responsable' per fer de Sant Cugat una 'ciutat per a tothom' on no 's'expulsi les persones'. Des de la formació independentista també constaten un 'canvi de tarannà' en la nova alcaldia que els fa ser optimistes per reprendre acords, tot i que lamenten els 'endarreriments' que el govern segueix tenint per complir els compromisos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.