Cs Sant Cugat participa a la campanya del partit taronja per retirar llaços grocs dels carrers


  • Comparteix:

Un moment del vídeo / Foto: Twitter Cs

Un moment del vídeo / Foto: Twitter Cs

Cs ha engegat la campanya #SonDeTodos, amb la qual reivindiquen el caràcter públic dels carrers i rebutgen que s'hi instal·li 'simbologia partidista', en referència als llaços grocs en suport als polítics independentistes empresonats. La delegació local del partit taronja ha participat de la iniciativa amb una retirada d'aquests símbols que s'ha recollit en un vídeo publicat a les xarxes socials. A l'acció hi han intervingut els regidors de Cs a l'Ajuntament, Aldo Ciprian, Sergio Blázquez i Munia Fernádez-Jordán.




Sentència del TSJC
Aquest dimarts es feia públic que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) desestimava el recurs que va presentar l'Ajuntament contra la sentència, dictada el juliol del 2016, que l'obligava a retirar l'estelada de l'espai públic. A més, també es condemna el consistori a fer-se càrrec de les costes derivades del recurs a Societat Civil Catalana (SCC), entitat que va presentar la denúncia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.