El PP demana als governs 'no abaixar la guàrdia' en seguretat a Sant Cugat

El partit demana un reforç a les nits


  • Comparteix:

Captura d'una càmera de seguretat d'un caixer / Foto: Mossos

Captura d'una càmera de seguretat d'un caixer / Foto: Mossos

El PP insta el govern municipal i a la conselleria d'Interior a 'no abaixar' la guàrdia en l'àmbit de seguretat al municipi, en referència als robatoris amb força als habitatges. El partit reclama un esforç en la prevenció, sobretot a les nits, i sent les vacances un període en què les llars són blancs d'aquest tipus de delicte.

En un comunicat, la formació assegura que a principis d'agost s'han produït intents de robatori, alguns d'ells diuen consumats, a la zona del passeig dels Pollancres. No obstant això, Mossos només ha confirmat a Cugat.cat una temptativa el 3 d'agost passat.

Veïns del passeig dels Pollancres van alertar d'un repunt de robatoris a l'audiència pública del ple de juliol, on ja el PP va intervenir reclamant més efectius policials. Ara, la formació torna a reclamar més atenció del govern en seguretat, com expressa el secretari general del PP, Alfredo Bergua.

Alfredo Bergua

El que demanem és que l'Ajuntament no abaixi la guàrdia i que reforci els efectius. Sobretot a zones com el passeig dels Pollancres.


Bergua ha demanat al govern local 'que es posi al costat del veïns i atengui les seves peticions', com la neteja del sotabosc contigu a les vies del tren i la reparació de les tanques de seguretat de les vies. Una actuació en la qual ja s'està treballant, com va apuntar en aquell mateix ple el govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.