Segona convocatòria de l'ANC per participar als 'Pont per la independència'


  • Comparteix:

Moment de l'acció de dissabte, 4 d'agost / Foto: ANC

Moment de l'acció de dissabte, 4 d'agost / Foto: ANC

L'ANC torna a desplaçar-se a ponts de l'AP-7 per omplir-los de pancartes i estelades aquest dissabte. Ho faran, a la vegada, als ponts que connecten amb l'avinguda de Roquetes, de l'alcalde Barnils i de l'avinguda Europa en una proposta que han batejat com 'Ponts per la independència'. Compten amb voluntaris que participaran, de deu del matí a una del migdia, en aquesta acció coordinada amb els CDR i l'ANC de les comarques de Girona. L'acció, que va començar dissabte passat, es clourà dissabte, 18 d'agost.

L'objectiu és transmetre missatges favorables a la independència als vehicles en tres dies de trànsit intens per les vacances d'estiu.

Un dels coordinadors de l'ANC, Josep Lluís Lliberia, ha valorat l'assistència en l'arrencada de la iniciativa dissabte passat.

Josep Lluís Lliberia

Hem pogut reunir més de 60 persones que ens han vingut especialment de Sant Cugat, però d'altres llocs com poden ser Terrassa, Cerdanyola o Caldes de Montbui, als quals els volem agrair la seva presència.


La campanya, que es repetirà dissabte vinent, es fa també amb l'ANC i els CDR de les comarques de Girona.

'Ponts per la independència' va tenir un inici tocat per un intercanvi de retrets a Twitter entre l'ANC i el PSC. Els socialistes van criticar l'entitat per emplaçar els ocupants dels vehicles a fer sonar els clàxons i a penjar fotos a Twitter per la perillositat que això podria comportar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.