El PSC demana al govern fer partícip als partits dels nous projectes en habitatge

Lamenten saber per la premsa iniciatives com el conveni amb la UAB per oferir habitatge a alumnes i mestres


Temes relacionats

Sant Cugat oferirà habitatge temporal a alumnes i professors de la UAB ( 7/ago/18)

L'àmbit de Lestonnac tindrà habitatge públic i equipaments municipals (16/jul/18)


  • Comparteix:

Campus de la UAB / Foto: UAB

Campus de la UAB / Foto: UAB

El PSC demanarà al ple de setembre informació sobre el conveni que el consistori ha signat amb la Universitat Autònoma (UAB) i l'Agència Catalana de l'Habitatge per oferir habitatge temporal a professors i alumnes, de dins i fora de Sant Cugat, en cases particulars. Els socialistes lamenten assabentar-se per la premsa de la iniciativa, avançada per Cugat.cat, i recorden que existeixen mecanismes de diàleg i treball com la Taula d'Habitatge, les comissions informatives o la mateixa junta de portaveus.

El portaveu municipal del PSC, Pere Soler, expressa dubtes de com s'ha arribat a aquest acord 'ja que sempre s'havia parlat de posar en comú les propostes en matèria d'habitatge'. Soler apunta que l'anunci, fet per la tinenta d'alcalde d'Habitatge, Susanna Pellicer, atrau gent de fora quan Sant Cugat té un problema important amb l'accés a la vivenda.

Pere Soler

Tenim estudiants que estudien en altres universitats i que no es veuen beneficiats per aquest conveni.


El socialista ha posat altres exemples en què l'equip de govern es desmarca 'del discurs d'unitat de la presa de possessió' de l'alcaldessa, Carmela Fortuny. Soler s'ha referit l'activació del projecte de Lestonnac, que inclourà habitatge públic, aprovat al ple de juliol amb els vots del PDeCAT-Demòcrates, ERC-MES i el regidor no adscrit Xavier Cortés amb l'oposició de la majoria de grups que exposaven manca de concreció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.