L'ANC local obre les inscripcions per anar en autobús a la manifestació de la Diada


Temes relacionats

L'ANC Sant Cugat prepara un Onze de Setembre 'per fer-se sentir' (28/jul/18)


  • Comparteix:

Manifestació de l'any passat a Barcelona

Manifestació de l'any passat a Barcelona

La delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha obert les inscripcions per anar en autobús a la manifestació que tindrà lloc durant l'Onze de Setembre a Barcelona amb motiu de la Diada de Catalunya. S'han de realitzar via telemàtica a través del web diada.assemblea.cat. El preu de les inscripcions és de 10 euros per persona. Els vuit autobusos que està previst contractar partiran de davant del Teatre-Auditori a dos quarts de tres de la tarda i es dirigiran a la capital catalana, on els santcugatencs tenen assignat el tram 35 de la concentració que tindrà lloc a l'avinguda Diagonal.

Aquesta vegada es demanarà als ciutadans que assisteixin a la manifestació que un minut abans de les 17:14 hores es faci silenci absolut i quan toquin les 17:14 'que cadascú cridi allò que li surti de dins, l'objectiu és que se'ns senti' ha afirmat Palet. La mobilització d'enguany s'anomena 'Diada per la República catalana' i durà com a lema 'Fem la República catalana'.

A Sant Cugat, el mateix matí de la Diada es farà la tradicional ofrena al monument de Rafael Casanovas. Encara s'ha de confirmar l'horari.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.