El PSC demana millorar les parades de taxi de Sant Cugat


  • Comparteix:

Parada de taxi del carrer Andana / Foto: Web de l'Ajuntament

Parada de taxi del carrer Andana / Foto: Web de l'Ajuntament

El PSC demana a l'Ajuntament que dignifiqui les parades de taxi de Sant Cugat perquè considera que tenen moltes mancances de serveis i d'aspecte. Els socialistes aposten per reubicar, per exemple, la parada del carrer Andana al carrer Safareig, a tocar també de l'estació de FGC, i que aquest punt tingui seients i marquesina amb protecció de sol i de pluja per als clients. A més, consideren que els treballadors haurien de tenir a prop un lavabo així com un servei de restauració, com asseguren hi ha a les parades de Valldoreix i l'Hospital General.

El portaveu del PSC, Pere Soler, creu que en general totes les parades són millorables tot i posar l'èmfasi en la del carrer Andana que és la que consideren té una demanda superior de clients.

Pere Soler

Creiem que l'Ajuntament podria fer més del que fa a la parada del carrer Andana, que és la central de Sant Cugat, el punt neuràlgic del transport de la ciutat.


Sis parades a Sant Cugat
Al municipi existeixen sis parades de taxi situades al costat de: CAP Sant Cugat (carrer de la Mina), estació de FGC de Sant Cugat (carrer Andana), estació de FGC de Valldoreix (carrer Església), AC Hotel (plaça Xavier Cugat), Hotel Sant Cugat (carrer Cèsar Martinell) i Hospital General de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.