Les escoles i l'estrena d'un documental sobre l'1-O a Sant Cugat, protagonistes a l'acte d'aniversari

L'acte, organitzat per Sant Cugat 1 d'octubre, es farà el 28 de setembre als espais que van acollir votacions i acabarà al Parc de Ramon Barnils


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs van participar al referèndum de l'1 d'octubre

Milers de santcugatencs van participar al referèndum de l'1 d'octubre

L'estrena del documental de la directora Judit Colell sobre l'1-O a Sant Cugat i el record de la defensa dels punts de votació seran els principals protagonistes de l'acte del primer aniversari del referèndum. La plataforma Sant Cugat 1 d'octubre prepara per al divendres 28 de setembre una jornada que vol recordar 'l'esperit de comunió, però també la por' que es va viure aquell dia a la ciutat, marcat a Catalunya per les càrregues policials. Tot i que encara queda perfilar del tot com serà l'acte central, la plataforma ha explicat a Cugat.cat que serà presentat per l'actriu Montse Soto i el periodista Jofre Llombart i que acabarà amb actuacions musicals.

El membre de Sant Cugat 1 d'octubre Gerard Soria ha explicat a Cugat.cat que la voluntat és que l'acte comenci a les portes dels diversos punts de votació d'aquella jornada, on es faran diversos actes que confluiran en un de conjunt al Parc de Ramon Barnils. Soria ha assenyalat que la voluntat de la plataforma és reviure l'esperit de l'1 d'octubre.

Gerard Soria

Tot i que per molts de nosaltres l'1-O ens recorda imatges que no volem recordar, a Sant Cugat es va viure un esperit de comunió preciós. La intenció és recuperar l'esperit que vam viure.


La plataforma fa una crida a les persones que vulguin recordar aquell dia a sumar-se a la celebració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.