El PP amenaça amb 'mesures legals' si el govern no retira la pancarta de 'Llibertat presos polítics'


  • Comparteix:

La pancarta ocupa un lateral de la façana

La pancarta ocupa un lateral de la façana

El PP amenaça amb 'prendre mesures legals' si l'Ajuntament no retira immediatament la pancarta 'Llibertat presos polítics!' de la façana de l'edifici municipal. El seu portaveu, Álvaro Benejam, no ha aclarit quina mena de accions es prendran, però ha avançat que seran a l'àmbit judicial. Els populars argumenten que hi ha 'diverses sentències' que avalen la 'necessitat de salvaguardar la neutralitat institucional'.

Benejam ha explicat que la pancarta suposa 'la privatització d'un espai emblemàtic de l'ajuntament', la façana, i que això representa una opció 'partidista, que vulnera els principis d'objectivitat i neutralitat'.

Álvaro Benejam

Ho demanem perquè ho diuen les sentències i perquè hi ha molta gent que vol que es tregui. I ja que hi ha sentències que diuen que s'ha de treure, si l'alcaldessa no ho fa en un termini raonable, ho demanarem judicialment.


El portaveu popular ha acusat l'alcaldessa d''ignorar i menysprear premeditadament a una bona part de la població de Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.