El ple municipal arrenca el curs polític amb 10 mocions per al debat


  • Comparteix:

El ple començarà a les quatre de la tarda

El ple començarà a les quatre de la tarda

El ple municipal, el primer del curs, debatrà aquest dilluns 10 mocions, entre elles les propostes d'implantar un sistema de càmeres amb detecció de matricula OCR per millorar la seguretat ciutadana i l'increment de les escoles bressol públiques a Sant Cugat. A més, els representants municipals explicaran els suggeriments que han presentat a l'avanç del Pla Director Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola que preveu dedicar 200.000 metres quadrats a sostre comercial. Un altre punt de l'ordre del dia és la modificació de l'ordenança municipal per agilitzar el tràmit de llicències urbanístiques. La sessió comença a les quatre de la tarda a la sala de plens i a les vuit del vespre s'aturarà per donar pas al torn de l'audiència pública. El ple es pot seguir a Cugat.cat per Facebook Live.

Serà un ple llarg, amb 29 punts a l'ordre del dia 17 dels quals són punts de l'equip de govern. En aquesta línia, el govern local portarà a aprovació la licitació del concurs de serveis de conservació i manteniment de zones verdes i les jardineres i l'aprovació del compte general municipal de l'any passat.

Moció institucional
- Moció institucional per a prevenir l'efecte de la implantació i expansió de la vespa asiàtica (Vespa velutina) en el terme municipal de Sant Cugat.

Mocions dels grups
- Moció conjunta dels grups municipals d’ERC-MES, PDeCAT-Demòcrates, PSC-CP i PP per l'estudi d’un sistema de càmeres amb detecció de matrícula OCR per millorar la seguretat ciutadana.

- Moció conjunta dels grups municipals del PSC-CP, ERC-MES, PDeCAT-Demòcrates i d'ICV-EUiA sobre la retirada d'un monument franquista a Montserrat i per una llei integral de memòria democràtica de Catalunya.

- Moció conjunta que presenten els grups municipals d'ICV-EUiA, ERC-MES i PSC-CP a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès per avançar en la laïcitat de l’Ajuntament.

- Moció conjunta dels grups municipals de la CUP-PC, PDeCAT-Demòcrates i ERC-MES en defensa dels drets de l'Adrià Carrasco i la Tamara Carrasco.

- Moció conjunta dels grups municipals del PP, Cs i PSC-CP per tal de convocar una Junta Local de Seguretat amb l'objectiu de revisar el Pla Local de Seguretat vigent.

- Moció conjunta del grups municipals de la CUP-PC i Cs per tal d'incrementar el número d’escoles bressol públiques.

- Moció del grup municipal d'ERC-MES per ampliar el Parc d'habitatge de protecció oficial a Sant Cugat.

- Moció del grup municipal del PSC-CP per revisar la normativa dels usos comercials de Sant Cugat.

- Moció del Grup municipal del Partit Popular a favor de la concòrdia i la convivència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.