Un centenar de manifestants irrompen en l'acte d'inauguració de la plaça de l'U d'Octubre

Amb crits contra Torra i Puigdemont i carregant banderes espanyoles


Temes relacionats

Quim Torra referma a Sant Cugat la voluntat del govern de tirar endavant la República (16/set/18)


  • Comparteix:

Més de cent persones han escridassat aquest diumenge el president de la Generalitat, Quim Torra, durant l'acte d'inauguració de la plaça de l'U d'Octubre. Portant banderes espanyoles i amb crits i xiulets contra l'actual president i també contra l'expresident Carles Puigdemont, aquesta contramanifestació ha demorat l'inici de la inauguració. Malgrat les proclames creuades entre independentistes i unionistes, no s'ha hagut de lamentar cap signe de violència.

El president Torra, a l'inici del seu discurs, ha agraït al públic assistent l'actitud pacífica durant l'acte, que ha batejat com 'fer un Sant Cugat'.

Quim Torra

Fins ara sabíem què era fer un Tortosa. Ara sabem què és fer un Sant Cugat, és a dir, contra els crits, la paraula; contra els crits, cançons; contra les bronques, al·legria.


A la muralla del Monestir, on s'ha produït la protesta, també hi havia el president del PP i portaveu del grup municipal, Álvaro Benejam.













  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.