La Mirada, els robatoris i la biblioteca central, preocupacions dels veïns durant l'audiència pública


  • Comparteix:

Moment de l'audiència pública

Moment de l'audiència pública

Famílies de l'escola La Mirada han portat a l'audiència pública d'aquest dilluns la seva inquietud pel futur del centre els propers cursos. També han estat presents en les intervencions els robatoris a la Floresta, la inauguració de la plaça de l'U d'Octubre i el projecte de biblioteca central. L'equip de govern ha donat resposta a aquestes qüestions. L'audiència pública és un punt de la sessió plenària que dóna l'oportunitat al veïnat d'interpel·lar els regidors i l'equip de govern i que té lloc a les vuit del vespre.

ESCOLTA-HO

- Escola La Mirada. Intervé Eduard Porta en representació de famílies del centre. Estan satisfets amb la millora del pati de l'escola, però reclamen que el retard en l'inici d'aquest curs no es torni a repetir. Per això reclamen quines mesures s'aplicaran els propers cursos. La regidora d'Educació (01'40''), Esther Salat, ha explicat que es crearà una comissió de seguiment per planificar les actuacions i treballar amb previsió.

- La nova biblioteca central. Francisco Javier Montells (09'10'') pregunta sobre la necessitat d'aquesta inversió. Tant l'alcaldessa, Carmela Fortuny (11'47), com la regidora de Cultura, Sílvia Solanellas (12'40'') defensen la necessitat d'aquest equipament i el compromís del consistori amb la cultura.

- Seguretat Ciutadana. Alfredo Cernuda (19'48'') Agraeix l'esforç que s'ha fet durant l'estiu per evitar els robatoris, però reclama més mesures. La tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira (24'57''), ha explicat el dispositiu policial efectuat durant l'estiu i assegura que s'està treballant en coordinació amb els Mossos d'Esquadra.

- Accident durant la inauguració de la plaça de l'U d'Octubre. El fill de la dona accidentada durant les mobilitzacions d'aquest diumenge, Daniel Camps (46'43''), ha intervingut a l'audiència ciutadana per explicar la versió de la seva mare. Ha respost el portaveu del PP, Álvaro Benejam (46'43'') per explicar també els fets. Aquest incident també ha estat part del debat d'una moció en defensa dels drets de membres de CDR.

- Manteniment de la zona de Torre Negra. El veí Jaume Bartual (52'09'') insisteix en la manca de manteniment que es fa a la zona de Torre Negra. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, l'emplaça a una reunió.

També han intervingut altres veïns com Maria Àngels Cuadras (35'30') sobre les despeses de les festes majors i Maria Àngela Palacios (39'24'') sobre la normativa de terrasses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.