El PP assegura que l'Ajuntament discrimina el castellà en algunes publicacions


  • Comparteix:

El PP denuncia que l'Ajuntament discrimina el castellà perquè l'últim butlletí econòmic del fòrum empresarial Santcugatribuna només s'ha publicat en català i anglès. L'alcaldable popular, Berta Rodríguez, reclama que totes les publicacions oficials de l'Ajuntament siguin en català i castellà, i no només les que 'demanen el vot' i 'recapten impostos'.

El PP considera que, amb aquesta postura, el govern local està discriminant una part de la població que parla una llengua que és oficial.

Rodríguez critica que publicació exclogui el castellà per incorporar l'anglès.

Berta Rodríguez

A segons quins sectors de l'equip de govern el castellà els dóna urticària, però ho han d'acceptar. És de mentalitat 'curta' obviar aquest idioma.


La candidata popular també ha criticat que CiU i ERC només facin servir el castellà amb fins electoralistes. A més, assegura que els ciutadans que desitgen documents oficials en castellà s'han d'esperar perquè l'Ajuntament només disposa de còpies en català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.