ERC-MES vol convertir Valldoreix en una vila ciclable


  • Comparteix:

La xarxa de Valldoreix planteja la seva connexió amb la de Sant Cugat / Foto: Localpres

La xarxa de Valldoreix planteja la seva connexió amb la de Sant Cugat / Foto: Localpres

ERC-MES vol connectar tots els punts neuràlgics de Valldoreix a través de carril bici. El grup a Valldoreix portarà la proposta a la junta de veïns, on reclamarà convertir el territori en una vila cicable. En concret, la moció planteja fer un estudi sobre la situació de la mobilitat en bicicleta a Valldoreix abans d'acabar l'any i realitzar les actuacions necessàries a través d'ajuts supramunicipals.

Això inclou implantar nous carrils bici i pacificar els carrers. L'objectiu és que l'estació, la seu de l'EMD, la plaça del Casalet, el complex esportiu i els centres educatius quedin interconnectats a través d'aquesta xarxa ciclable, que també ha de garantir la connextió amb Mira-sol i Sant Cugat abans del maig del 2019.

El membre d'ERC Lluc Cahís ha tret importància a la via per la qual s'aconsegueixi aquesta xarxa, però ha destacat la necessitat de fer-la realitat per 'fomentar una vila sostenible i l'autonomia del jovent' en un territori com el valldoreixenc, 'pensat per moure's en cotxe'.

La moció també proposa que aquestes accions es desenvolupin amb la participació de la ciutadania i en coordinació amb la Taula de Mobilitat de Sant Cugat.


Lluc Cahís

Tant és si s'acaba traduïnt en carrils bici o en vies pacificades o l'opció que sigui. La qüestió és aconseguir que a Valldoreix es pugui anar amb bici a tots els punts neuràlgics i que estigui ben connectat amb Sant Cugat i Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.