La Junta de Veïns de Valldoreix torna després d'estiu amb sis mocions


  • Comparteix:

Una sessió anterior de la junta de veïns

Una sessió anterior de la junta de veïns

Valldoreix celebra la primera junta de veïns després de les vacances d'estiu amb sis mocions a debat. Per part de l'equip de govern, el nomenament de les comissions per la modificació del ROM, del reglament de Participació Ciutadana i de seguiment de la gestió de Can Monmany són alguns dels punts més destacats. La sessió començarà a la sala de plens de l'EMD a les set de la tarda i es podrà seguir també en directe a través de la web de l'EMD. La sessió es podrà seguir en directe per 'streaming' a Cugat.cat.

Mocions
Els partits debatran aquest mes sis mocions. La primera, del grup del PDeCAT-Actuem, proposa canivar un tram del carrer de Sant Albert per anomenar-lo carrer de l'1 d'octubre. La CUP-PC, de la seva banda, en presentarà dues, una per demanar el dret de vot de tots els residents i una altra per prendre mesures per evitar abocaments a l'Hípica Dufresne.

Per part d'ERC-MES, també dues propostes, en aquest cas relacionades amb la mobilitat. La primera, per fer de Valldoreix una vila ciclable i la segona per fomentar-hi el vehicles elèctrics. Cs portarà a debat una moció, per lluitar contra la vespa asiàtica.

Ordre del dia
1. Aprovació de l’esborrany de l’acta del ple ordinari del dia 17 de maig de 2018 i el ple extraordinari del dia 17 de maig de 2018.
2. Mocions i propostes presentades pels grups al ple.
3. Donar compte dels Decrets de contractació, des del dia 11 de juliol de 2018 fins al dia 10 de setembre de 2018.
4. Donar compte de l’execució del segon trimestre del pressupost any 2018.
5. Donar compte de l’informe sobre els compliments de pagament del segon trimestre de l’ any 2018, i el període mitjà de pagament.
6. Donar compte de les dades d’avaluació dels objectius d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat del segon trimestre de l’any 2018, remeses al Ministeri d’Hisenda.
7. Aprovació de la Modificació pressupostària núm. 7/2018.
8. Donar compte del Decret de Presidència núm 458-e/2018, de data 17 d’agost de 2018, d’adscripció de la gestió de Can Montmany a la Presidenta accidental.
9. Nomenar la Comissió de seguiment de la gestió de Can Montmany.
10. Nomenament de Comissió per la redacció de la modificació del ROM i aprovació del seu Reglament de Funcionament.
11. Nomenament de la Comissió per la redacció de la modificació del Reglament de Participació Ciutadana i aprovació del seu Reglament de Funcionament.
12. Modificació del Conveni Col.lectiu del personal laboral de l’EMD de Valldoreix per reduir la jornada a 35 hores setmanals i per la complementació del 100 de les retribucions fixes i periòdiques de la incapacitat temporal.
13. Modificació de l’acord regulador de les condicions del treball del personal funcionari de l’EMD de Valldoreix per reduir la jornada de treball a 35 hores setmanals i per la complementació del 100 de les retribucions fixes i periòdiques de la incapacitat temporal.
14. Aplicar el 0’3 per cent d’augment de les retribucions del personal de l’EMD a la revisió de complements específics entre llocs de treball amb funcions equiparables i a la homologació de complements de destí a partir del dia 1 d’octubre de 2018, així com consolidar aquest augment per l’any 2019 com a adequacions retributives singulars.
15. Acció de govern.
16. Precs i preguntes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.