El PRC demana que s'estudiï com afectaria a Torre Negra el desdoblament dels FGC


  • Comparteix:

El Partit Republicà Català (PRC) no entén que l'equip de govern doni suport al desdoblament del Metro del Vallès del FGC passant per Collserola sense saber quin impacte ambiental tindrà. La formació alerta que el traçat de la nova línia passaria a prop de la Torre Negra.

El cap de llista pel Partit Republicà Català, Marc Pi i Vendrell, no entén que a la revista municipal s'anunciï 'alegrement' que s'està projectant la continuació de la línia de l'Avinguda del Tibidabo dels FGC fins a la nostra ciutat sense pensar en l'impacte mediambiental.

Pi i Vendrell critica que a la revista hi figuri un plànol amb el traçat que seguiria aquesta línia que, assegura, passaria a prop de la Torre Negra.

Marc Pi i Vendrell

A la revista hi ha un plànol on es veu el traçat i veiem que afectaria la Torre Negra. Ens estranya que no es parli de l'impacte.


D'altra banda, el Partit Republicà Català també critica que a l'estand sobre el Parc Rural de la Torre Negra, que l'Ajuntament ha instal·lat a l'avinguda Gaudí, no hi hagués cap referència al futur Parc Natural de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.