El PSC de Sant Cugat reclama a la delegació del govern que agilitzi les pantalles acústiques a Mas Gener

El grup municipal socialista s'ha reunit aquesta setmana amb la delegada del govern espanyol


  • Comparteix:

La reunió ha tingut lloc a la delegació del govern espanyol a Catalunya / Foto: PSC Sant Cugat

La reunió ha tingut lloc a la delegació del govern espanyol a Catalunya / Foto: PSC Sant Cugat

El grup municipal del PSC ha insistit a la delegació del govern a Catalunya en la necessitat d'agilitzar el tràmit per instal·lar pantalles acústiques a l'AP-7 al seu pas per Mas Gener. Ho ha fet en una reunió que representats del grup han mantingut amb la subdelegada, Montserrat Garcia. El PSC local ha aprofitat per detallar també demandes relacionades amb infraestructures a la ciutat.

Entre d'altres, s'han posat sobre la taula les obres a les rotondes de la mateixa AP-7 i la instal·lació d'asfalt sonoreductor a la B-30 pel que fa a les carreteres. En l'àmbit ferroviari, els socialistes santcugatencs han reclamat passos per tirar endavant l'intercanviador entre Rodalies i FGC a Volpelleres, la línia orbital entre el Baix Llobregat i Sant Adrià de Besós i la millora del tancat de protecció de l'estació de Renfe.

A la reunió també s'han abordat temes de seguretat, la dignificació de l'edifici de la Policia Nacional, la demanda de jutjats a la ciutat o el deute pendent del Consejo Superior de Deportes i el CAR.


Pere Soler

La predisposició va ser bona, jo crec que entre tots hem d'empènyer, el que ens interessa és posar el nostre granet de sorra a que la ciutat vagi endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.