ERC estrena un procés participatiu on-line amb què elaborar el seu programa electoral


  • Comparteix:

ERC ha presentat la campanya sota el lema 'Idees per a Sant Cugat'

ERC ha presentat la campanya sota el lema 'Idees per a Sant Cugat'

La secció local d'ERC impulsa un procés participatiu 'online' perquè els ciutadans de Sant Cugat puguin aportar-hi propostes per elaborar el seu programa electoral per les municipals d'aquest maig. La iniciativa s'acompanyarà de trobades amb els veïns, les entitats, associacions i altres personalitats que puguin donar el seu punt de vista sobre les necessitats de la ciutat. La portaveu d'ERC, Mireia Ingla, qui serà presentada oficialment com a candidata a l'alcaldia de Sant Cugat dimarts que ve, ha remarcat que obrir un procés digital permet apropar-se molt més a la ciutadania.

Els usuaris que vulguin fer ús d'aquesta eina trobaran que la plana principal està dividida en diverses temàtiques com l'habitatge, la sostenibilitat, la cultura i el transport i la mobilitat. Els blocs estan oberts a què tothom hi posi la seva proposta i interactuï en les ja publicades. L'objectiu dels republicans és portar els plantejaments recollits a través de la web a les trobades físiques amb els ciutadans.

Trobades amb els ciutadans
Les trobades presencials s'han plantejat des de tres punts de vista: reunions amb els veïns, amb entitats, associacions i personalitats destacades de la ciutat com, per exemple, exmembres dels equips de govern o tècnics municipals. També es posarà èmfasi als barris i les centralitats de Sant Cugat per conèixer de ben a prop les seves carències. Amb tot això s'elaborarà el programa electoral per les municipals.

La plana web començarà a funcionar abans que acabi la setmana i la presentació oficial serà el proper dimarts, a la plaça de Barcelona, on també es farà oficial la candidatura de Mireia Ingla com a cap de llista.



Mireia Ingla

Hi haurà molta gent que se sentirà interpel·lada per fer-ho via 'online', però després hi haurà gent que potser se sent més interpel·lada quan parlem de la seva entitat, per això hem fet aquests diferents nivells de participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.