ERC-MES proposa implantar a Sant Cugat la Història Clínica i Social Compartida


  • Comparteix:

Imatge de l'Oficina d'Atenció Ciutadana / Foto: Web de l'Ajuntament

Imatge de l'Oficina d'Atenció Ciutadana / Foto: Web de l'Ajuntament

ERC-MES vol implementar a Sant Cugat la Història Clínica i Social Compartida, un expedient digital dels ciutadans on les administracions puguin compartir informació. Aquest projecte, que ja funciona en l'àmbit sanitari, afegiria així els serveis municipals que els residents utilitzen. La proposta arribarà aquest mes al ple municipal per ser debatuda pels grups municipals.

La moció d'ERC-MES demana realitzar un estudi sobre la viabilitat de desenvolupar el projecte per implementar-ho al municipi amb la col·laboració d'altres institucions i dels agents del tercer sector. La portaveu d'ERC-MES, Mireia Ingla, ha recordat que la salut és un símptoma de les desigualtats socials i per això cal que l'administració 'sigui més eficient' a l'hora de compartir informació.

'És una manera d'atendre millor el ciutadà', ha dit Ingla, qui explica que l'historial compartit ha de servir perquè els serveis públics puguin detectar les necessitats dels ciutadans



Mireia Ingla

L'historial compartit vol dir que tots els serveis publics tinguin el ciutadà en el punt de mira per saber les seves necessitats, la seva història prèvia i el que pugui necessitar en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.