ICV-EUiA vol un compromís ferm amb la perspectiva de gènere als pressupostos

Per tirar-ho endavant, la formació proposa crear un equip d'experts que analitzi tant el projecte com l'execució


  • Comparteix:

Roser Casamitjana i Ramon Gutiérrez / Foto: ICV

Roser Casamitjana i Ramon Gutiérrez / Foto: ICV

El grup municipal d'ICV-EUiA presentarà una moció al ple d'octubre perquè l'Ajuntament es comprometi a incorporar la perspectiva de gènere als pressupostos. Els ecosocialistes proposen fer-ho a través d'un equip d'especialistes que elabori una metodologia pròpia per analitzar els comptes i la seva execució.

L'equip de govern ha estrenat enguany aquesta anàlisi, però el grup representant per Ramon Gutiérrez i Roser Casamitjana creuen que el document 'té mancances' i que caldria adaptar-lo a la 'realitat de Sant Cugat' ja que, segons han explicat en roda de premsa, l'informe segueix la mateixa metodologia que l'elaborat per l'Ajuntament de Barcelona. L'objectiu de la moció, similar a la que ja van retirar l'any passat, és obtenir el compromís del ple per incorporar-ho de forma permanent als pressupostos.

La moció també proposa elaborar i fer públiques totes les dades estadístiques de l'Ajuntament, enquestes i altres indicadors disgregats per sexe per poder fer més acurada l'anàlisi de l'equip encarregat.



Ramon Gutiérrez

Hem cregut que era important fer un compromís per part del ple perquè això tiri endavant. I creiem que es pot millorar l'informe de moltes maneres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.