Ingla presentarà aquest dissabte el seu projecte per a l'alcaldia amb Roger Torrent


Temes relacionats

ERC elegeix Ingla com a candidata en el seu tercer assalt a l'alcaldia ( 4/mai/18)


  • Comparteix:

Ingla, a la Rambla del Celler / Foto: ERC

Ingla, a la Rambla del Celler / Foto: ERC

Mireia Ingla presentarà aquest dissabte el seu projecte per a l'alcaldia de Sant Cugat acompanyada pel president del Parlament, Roger Torrent. En un acte a la plaça de Barcelona a les dotze del migdia, la candidata d'Esquerra Republicana (ERC) a les eleccions municipals dialogarà amb Torrent, a més d'exposar els reptes que des del partit consideren que ha d'entomar la ciutat en els pròxims mesos. L'acte també comptarà amb un parlament de la membre de Jovent Republicà, Alba Gordó, així com de la dona de Raül Romeva, Diana Riba, que llegirà una carta de l'exconseller.

Segons han explicat fonts d'ERC a Cugat.cat, la candidata presentarà un projecte 'fort i transversal' que se centrarà a abordar reptes de ciutat com l'habitatge, la mobilitat i el desequilibri territorial entre barris sota el lema 'Sant Cugat per a tothom', que serà un dels leiv motivs de la campanya.

Ingla es presenta a les eleccions municipals per tercera vegada després de ser avalada al maig per una assemblea de la militància del partit.

L'acte, en cas de pluja, es traslladarà al Celler Modernista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.