L'EMD s'adhereix a la plataforma Decidim per impulsar processos de participació al món local


  • Comparteix:

Valldoreixencs, en una trobada sobre pressupostos participatius

Valldoreixencs, en una trobada sobre pressupostos participatius

L'EMD de Valldoreix s'ha adherit a la plataforma de participació Decidim, una eina que vol incentivar la ciutadania sobre la presa de decisions en qüestions de caràcter públic i que facilita múltiples recursos pels processos de participació al món local. El projecte, desenvolupat per la Diputació de Barcelona conjuntament amb ajuntaments i ens locals, vol també afavorir a la realització de propostes d'actuació per part de la ciutadania. L'Ajuntament de Sant Cugat ja va fer ús d'aquesta eina en els últims pressupostos participatius. L'EMD, segons fonts de l'entitat, estud¡arà la seva aplicació.

De fet, Sant Cugat va ser un dels primers municipis en adherir-se a la plataforma. El febrer de 2017, l'Ajuntament de Barcelona va signar un conveni amb el consorci Localret per compartir aquesta eina amb altres ciutats metropolitanes. A més de Sant Cugat, s'hi van adherir Gavà, Sabadell, Terrassa, Badalona i l'Hospitalet de Llobregat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.