Segell santcugatenc a l'ascens als 'Cims per la Llibertat'

Damià Calvet ha pujat per l'exconseller Rull a la Mola; Jordi Puigneró, per Turull al Comabona


  • Comparteix:

Els consellers Damià Calvet i Jordi Puigneró, a la Mola i al Comabona, respectivament / Fotos: Cedides

Els consellers Damià Calvet i Jordi Puigneró, a la Mola i al Comabona, respectivament / Fotos: Cedides

Unes 11.000 persones, entre elles els consellers santcugatencs Damià Calvet i Jordi Puigneró, han fet aquest dissabte l'ascens a 18 cims arreu de Catalunya per reclamar la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats. Calvet, titular de Territori i Sostenibilitat, ha pujat a la Mola (1.100 metres) acompanyant la família del seu predecessor, Josep Rull. De la seva banda, Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, ha pujat el Comabona (2.500 metres), en homenatge a l'exconseller Jordi Turull.

Per homenatjar el santcugatenc Raül Romeva, una comitiva formada, entre d'altres, per la seva dona, Diana Riba; l'alcaldessa, Carmela Fortuny; i el senador d'ERC Bernat Picornell, han fet el cim de la Roca Corbatera.




A la iniciativa Cims per la Llibertat hi han participat milers de persones, que han fet el cim de diverses localitzacions del país, en muntanyes escollides pels presos i exiliats per l'1-O. A la proposta també hi han participat membres del govern com el president Quim Torra, que ha puja al Puigsacalm, o els consellers Miquel Buch, Laura Borràs i Chakir el Homrani. A més, el president del Parlament, Roger Torrent, ha fet l'ascens al Matagalls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.