La seguretat, la brutícia de l'espai públic i la normativa de terrasses, a l'audiència pública


  • Comparteix:

Santcugatencs durant l'audiència pública

Santcugatencs durant l'audiència pública

La seguretat a l'espai públic, la neteja de zones boscoses i la convivència entre vianants i terrasses han centrat l'audiència pública del ple d'aquest dilluns. Pots escoltar totes les intervencions en aquest recull.

ESCOLTA-HO

- Seguretat ciutadana. Alfredo Cernuda demana en nom dels veïns del barri de la Serreta més seguretat a la zona ja que argumenta que els robatoris han augmentat. La regidora de Seguretat Ciutadana (2'25''), Cristina Paraira, respon que l'equip de govern també està preocupat per garantir la seguretat i que els cossos policials ja han efectuat actuacions a la zona per revertir-ho.

- Casa en runes al carrer de la Creu. Intervé el senyor Vergés (21'47'') per demanar informació sobre la situació d'una casa en runes al carrer de la Creu número 15, la qual diu que es troba sense cap protecció i que fa perillar la seguretat dels vianants. El tinent d'alcalde de Territori i Medi Ambient, Joan Puigdoménech, explica que s'ha revisat el cas a propòsit de la petició i que ja s'ha ordenat un enderroc immediat de l'immoble.

- Normativa de terrasses. Maria Àngela Palacios (25'03'') demana saber la situació de la normativa de terrasses, especialment en relació amb el carrer Valldoreix i la plaça de Barcelona, on diu que les terrasses de certs establiments de restauració dificulten el pas dels vianants. La regidora de Seguretat Ciutadana (27,31''), Cristina Paraira, respon que es revisarà la situació i que se li facilitarà la normativa vigent.

També han intervingut altres veïns com Maria Àngels Cuadras (28'21'') sobre el mobiliari urbà a la plaça Lluís Millet, on ha demanat que hi hagi més seients, així com Javier Monteys (40'00''), que ha demanat més informació sobre el projecte de la futura biblioteca al centre de la ciutat i més neteja a la zona de les Planes, on ha dit que la brutícia boscosa fa difícil passar per alguns carrers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.