ERC lamenta que 'es repeteixi la història' en l'aniversari de la mort de Companys


  • Comparteix:

Els assistents han acabat amb el cant d''Els Segadors' davant la imatge de Companys

Els assistents han acabat amb el cant d''Els Segadors' davant la imatge de Companys

ERC i les JERC han commemorat aquest dilluns el 78è aniversari de l'afusellament del president de la Generalitat, Lluís Companys. La concentració ha aplegat més d'una quarantena de persones al mur del Monestir de Sant Cugat.

El president d'ERC a Sant Cugat, Oriol Cisteró ha llegit un manifest davant un escenari amb una pancarta dedicada a Companys, uns clavells i un número 78 fet amb espelmes. Cisteró ha reprovat, davant els assistents, que '84 anys després ens trobem al mateix camí, amb un govern acusat de rebel·lió, consellers i presidents de les entitats cíviques empresonats i un president a l'exili'.

L'acte ha posat punt final amb el cant de l'himne de Catalunya, 'Els Segadors'.


Oriol Cisteró

Si en aquell moment vam acabar tenint tot el govern empresonat en un vaixell al port de Barcelona, ara mateix tenim, pràcticament, tot un Govern empresonat, en presó preventiva, pendent de judici. Llavors, com ara, acusats de rebel·lió. És com si ho tornéssim a viure, el govern espanyol sempre ens paga amb la mateixa moneda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.