La CUP-PC demana la dimissió de la tinent d'alcalde d'Habitatge per 'deixadesa'

La coalició acusa Pellicer de negligència davant el que considera una 'situació d'urgència per desnonaments'


  • Comparteix:

Lourdes Llorente i Núria Gibert durant la roda de premsa d'aquest divendres

Lourdes Llorente i Núria Gibert durant la roda de premsa d'aquest divendres

La CUP-PC insta la tinent d'alcalde d'Habitatge, Susanna Pellicer, a dimitir. El motiu al·legat per la coalició és la 'deixadesa en les funcions' que la membre de l'equip de govern demostra, diu, 'davant la situació d'urgència' que viu la ciutat per l'increment dels casos de desnonament. El grup assegura que 'Pellicer o desconeix o oculta intencionadament' aquesta realitat, fet que considera 'molt greu' i una 'negligència'.

La CUP-PC creu que ha donat prou marge a la tinent d'alcalde, a qui ha reclamat en diverses ocasions, assegura, informació sobre els casos de desnonament i prioritzar una problemàtica que, considera, s'ha agreujat en el darrer any. 'S'ha quadruplicat o quintuplicat', diu la portaveu del grup municipal, Núria Gibert, qui lamenta la manca de 'sensibilitat' de Pellicer en les seves carteres.

En aquest sentit, Gibert ha defensat la tasca 'excel·lent' dels serveis socials de l'Ajuntament, per a qui demana més dotació pressupostària i més pisos per a famílies en situació d'urgència social. El problema, diu la coalició, està en la responsable 'primera i última', que és la tinent d'alcalde d'Habitatge, Cicle de vida i Progrés Social. Si no dimiteix ha de ser cessada, manté el grup municipal, que farà arribar la seva petició a l'equip de govern.






Núria Gibert

Hem denunciat moltíssimes vegades la deixadesa de funcions d'aquesta regidoria. No hem trobat la sensibilitat necessària, sinó a vegades, fins i tot, postures classistes.

Núria Gibert

Serveis Socials fa una feina excel·lent, però les directrius polítiques són de no prioritzar i que et sembli una qüestió secundària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.